.....

..:-Borang Langanan-:..

Name:
Email Address:
No Telefon
Alamat
Produk
Kuantiti
Pembayaran

Sila simpan resit anda sebagai bukti pembayaran jika diperlukan.

Terima Kasih kerana menggunakan laman ini.


edit by InvIsIbLe

..:* Terma & Syarat *:..

1. Semua pesanan boleh dibuat melalui
- SMS 017-3574901
- Email : sitizar86@yahoo.com
- Borang Pesanan ( Berada diatas )

2. Semua pembayaran hendaklah melalui akaun Maybank 151098350420 atau CIMB 12260090969523 ( Siti Rubiah Ahmad Hanapi ).

3. Sekiranya pembayaran telah dibuat, anda dikehendaki menghubungi / sms saya dengan segera.

4. Bagi yang membeli melalui Borang Pesanan, saya akan terus hantar barang tersebut setelah butir pembayaran disahkan.

5. Semua barang yang dijual/dihantar tidak boleh dipulangkan melainkan terdapat kerosakkan atau kesilapan dari pihak saya.

6. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3 hari bekerja melalui Pos Laju / Pos Express ( Kos penghantaran akan diberitahu kemudian- jika perlu )

7. Sebarang terma & syarat yg lain akan diberitahu kelak..

Followers

Thursday, August 6, 2009

NDZ Cream - Krim Jeragat



N
DZ

BERI BUKTI BUKAN JANJI

NDZ Cream adalah kosmetik yang dikembangkan dengan teknologi terkini dengan bahan-bahan semulajadi bermutu tinggi. Cream ini bekerja secara efektif dengan meresap ke dalam kulit untuk memperbaiki tekstur kulit, membantu mempercepatkan pertumbuhan jaringan kulit baru, mengurangi bintik-bintik hitam, bekas jerawat dan noda-noda lainnya.

Keistimewaan:
- Mengandungi paduan dari Ekstrak Mutiara,
Ekstrak Akar Manis dan Vitamin B3 yang terbukti efektif membuat wajah
tampak lebih putih, cerah dan berseri.
- Diperkaya dengan Lanolin. Bahan ini merupakan pelembab yang
berkhasiat untuk menjaga kelembutan dan kehalusan kulit,
mencegah iritasi bahkan mampu memperlambat terbentuknya kerutan
dan garis halus pada wajah akibat penuaan.
- Dapat melindungi kulit dari bahaya sinar matahari. Sinar matahari dapat
menyebabkan kekeringan pada kulit dan menimbulkan noda-noda hitam pada wajah.
- Dapat juga digunakan sebagai alas bedak agar sempurna dan lebih tahan lama.

Khasiat: Dengan memakai NDZ Cream secara teratur maka kulit wajah anda akan nampak lebih putih berseri dan terjaga kehalusan dan kelembutannya.
Cara Pakai: Ratakan NDZ Cream secara merata pada wajah anda setiap hari pada saat sebelum atau setelah bangun tidur, setelah terlebih dahulu membersihkan wajah anda.Reaksi: Apabila terdapat perasaan gatal, panas atau kulit wajah memerah setelah anda memakai NDZ Cream ini, hal itu adalah petanda bahawa cream ini sudah meresap dan mulai bekerja. Anda boleh meneruskan pemakaian cream ini.
CUBALAH, ANDA AKAN MERASAI KEBERKESANANNYA

Setiap set mengandungi
  • sabun pencuci muka
  • krim
Harga RM 50

Tambahan Untuk Kos Penghantaran RM 6 ( Semenanjung ), RM 10 ( Sabah / Sarawak )


NDZ merupakan produk terbaru keluaran tempatan

stok banyak!!!!! cepat!!!! cepat!!!!!!!!

6 comments:

afa said...

Saya berminat menggunakan NDZ cream kerana dapat melihat perubahan pada wajah kawan saya setelah menggunakannya selama lebih kurang 1 bulan,
tapi sebelum itu bolehkah pihak NDZ memberikan alamat kilang yg mengeluarkannya beserta No pendaftaran MAL,
dan satu lagi adakah NDZ cream mendapat kelulusan dari Biro Farmaseutikal Kebangsaan atau Kementerian Kesihatan.

r3yn4 said...

betulke krim ni bgs tuk jerawat?...sbb sy ade maslh jrawat..slpas pegi facial,lagi teruk sy dapat..da mcm2 produk sy guna..mmg truk gile2...

CtiE zAr said...

r3yn4: alhamdulillah pelanggan saya yg ade mslh jerawat yg teruk sblm ni dah ok sejak pakai ndz..kadang kita g facial,salon tu guna produk yg x sesuai utk kulit kita tu yg jd jerawat bertambah..kdg2 jugak bila kita pakai sesetgh produk,jerawat akan naik lagi byk pada permulaan..tu kerana kulit kita dah start proses pemulihan..seeloknya r3yna try dulu..

LiSaSuKe's said...

salam, saya sangat2 berminat nak membeli produk ini...

~c!Nd3rELlA~ said...

mmg bagus sgt..nk kongsi pengalaman....sy pn jnis kulit yg jerawat....alhmdulillah...lps sy pkai NDZ kulit jd licin....mula2 mmg teruk muka smpai sy rs nk stop pkai.ingtkan xsesuai tp rupa2nya tindak bls drpd produk NDZ ni....brkat ksbaran n nasihat kwn2....skang sy da xrisau lg dgn kulit muka sy........

CtiE zAr said...

alhamdulillah cibd3rella..
pakai ape2 produk pun kite kena sbr utk dptkan kesan yg memuaskan..
kdg sesetgh org taknak sabar tp terus menyalahkan produk..

Post a Comment

Terima Kasih diatas komen anda

 
Free Website templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesFree Soccer VideosFree Wordpress ThemesFree Web Templates